Арда стана последният представител на България в най-новия турнир на УЕФА

...
Арда стана последният представител на България в най-новия турнир на УЕФА
Коментари Харесай

"Арда" стана последният ни представител в евротурнирите

" Арда " стана последният представител на България в най-новия турнир на УЕФА - Лигата на конференцията за сезон 2021/22. Тимът от Кърджали, който приключи на четвърто място в първата шестица, завоюва с 1:0 в плейофа против седмия в крайното класиране (и първи в група А на втората осмица) " Черно море ". Единственото попадение на мача на ст. " Арена Арда " в Кърджали вкара в Иван Коконов (бивш състезател на варненския тим). В 19-ата минута той засече центриране на Тонислав Йорданов.

След почивката мачът се изнерви. В 72-ата мин. реферът Станислав Тодоров отсъди дузпа за " Арда " за игра с ръка на Цветомир Панов след удар с глава на Тонислав Йорданов. Заради изразеното си неодобрение от решението Панов получи втори жълт картон и остави варненци с човек по-малко. Наказателният удар, изпълнен от Йорданов, обаче бе избавен от вратаря на гостите Георги Георгиев.

В края и двата тима останаха с по 10 души, откакто в 90-ата мин. бранителят на " Арда " Алекс Петков също бе изпъден - поради задържане на Исмаил Иса.

" Арда " ще взе участие в евротурнирите за пръв път в историята си, като това се случва единствено 10-ина дни, откакто отборът взе участие за пръв път и във финала за купата на България.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР